Wordless Wednesday – Ketagih Red Velvet Cake

Teringat business cuppies yang terkubur dulu tu.

Monster Wawa Cupcake

http://monsterwawa.blogspot.com/

Agak-agak, boleh buat lagi tak?

Kecil-kecilan pun oklah kot.

Sebab kek ni sangat sedap.

Saya ketagih.

>

Agak-agak ada siapa nak beli tak? :lol:

>

>

8 thoughts on “Wordless Wednesday – Ketagih Red Velvet Cake”

  1. Hehehe..dpt satu customer..kalo nak inform ye…kol terus pon boleh (013-3355598)..ade can saya makan jugak..sbb Ayah Iman kate kalo nak makan lagi, cri customer dulu…baru balik modal…hauaahaahuaahau….

  2. Kak suzila, saya buat promotion dulu laa…since baru nak start balik kecil2lan ni, bg promote dulu =D 1 set will consist of 25 pieces..medium size..RM45.

    yang saya tunjuk tu small size = 20z shuffle…medium = 2.5 oz..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge