Testimonial Pengguna Bijak Feedmilk, Baju Menyusu Tersohor

Sebagai ibu yang menyusu, memang saya tau sangat-sangat yang baju-baju menyusu kebanyakannya mahal-mahal belaka. Kalau mahal tapi sangat selesa dan mudah, memang berbaloi la jugak. Tapi kadang, mahal jek lebih, selesanya tidak8-O

Sebab tu la saya selalu jugak merujuk kepada testimonial. Penting testimonial ni sebelum nak melaburkan duit tau. Cari punya cari, alhamdulillah memang banyak testimonial yang saya jumpa. So tak la terkilan nanti kalau membeli.

Maklumlah, beli online ni kita tak dapat rasa material die, keselesaan die, dan warna pon kadang tak serupa. Dengan adanya testimonial, memang at least dapat gambaran baju ni macam mana sebenarnya.

baju menyusu feedmilk

Sis ni kata die rendah. Rendah pon comel pakai baju ni :mrgreen:

>

>

sis maz lina

Haa ini antara yang paling penting sekali. Mengepam tanpa siapa pon tahu yang kite tengah buat projek. Kalau pakai baju biasa? Alamat laaa jelas terang nyata projek kita tu. Even ada jek baju menyusu yang tak convinient pon untuk pam susu, walaupon ianya baju menyusu :cry:

<

testimoni ayat

Memang sangat membantu memummy kat luar sana yang ingin tampil bergaya walaupun direct breastfeed. Dan tak payah segan-segan dah nak menyusu kat public, #selamberselak je terus.

<

testimoni 1

Ok la. Memang rasa yakin dah aih. Rasa nak tarik suami dan wallet die sekali pegi shopping kat Feedmilk :lol:. Bukan takat guna masa menyusu, mengepam. Masa mengandung pon dah boleh pakai dah. Sebab memang material die sejuk, lebar, tak ketat, dan tak perlu gosok. 

Kalau yang dok jauh tu, boleh terus ke website www.feedmilk.com atau  “like” Page Feedmilk di Facebook. Saya dekat Shah Alam jek. Terjah terus lagi puas hati :lol: Boleh pilih dan testing banyak-banyak sekali. Muahaahahah. Yang tak tahu jalan, waze kan ade. Taip jek “Feedmilk Boutique” di Waze, insyaAllah tak sesat aih. 

Jom shopping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge