Doa Untuk Rawatan Batuk Berkahak

Nak dijadikan cerita, Hannan dah batuk dan selsema selama 2 minggu. Memang bergelen2 ubat dah makan (exaggerated :lol:).  Rawatan garlic dan onion pon dah buat setiap hari. Tapi macam tak berkesudahan jugak. Hannan hampir setiap bulan Bronchitis (sampai pihak insurans pun dah jadi detektif dah haaa:twisted:). Hehehe. Tapi Alhamdulillah kali ni dah masuk 3 bulan dah takde.

Tapi since batuk dan selsema dia menjadikan saya hampir putus asa dah nak menyerah diri ke hospital sekali lagi sebab dah start wheezing dan Hannan susah menyusu dan bernafas. Huhuhu. (╥﹏╥)

Akhirnya saya ternampak video ini di Facebook. Saya yakin, tak de saja-saja ia melintas di FB saya. MasyaAllah, terus saya apply pada Hannan. Saya ulang bacaan 3 kali pada hari Sabtu, dan Ahad saya plan nak ke hospital. Tapi MasyaAllah, Subhanallah. Hannan terus baik, selsema hilang, batuk juga hilang. Rasa nak nangis.

Syukur sangat-sangat.

Berkat mukjizatnya ayat al-Quran, Allah sembuhkan batuk Hannan yang 2 minggu macam takde harapan.

Screenshot 2014-12-03 05.14.26

Berikut adalah video daripada Ustaz Sharhan Shafie

 

Anak Kepada Ibu Ini Kurus Kering Dan Sering Sakit di Taska. Ibu ini mengambil langkah inisiatif dan terbukti berjaya

10 comments

  1. Bunga cengkih bole mkn..org dlu2 mkn sbb nk jg kesihatan gigi,nafas wangi n gigi cantek x rosak..xde bkn kimia n slamat..

  2. nak share satu info yea:) kawan yg bgtau dan km dah cuba:)alhamdulillah dah tak guna ubat batuk:)

    letak madu dlm bekas…masukkan lemon yg telah dipotong bulat2…jgn perah just letak aje….pastu masuk peti sejuk…pas 24 jam br mkn guna sudu plastik…selawat dan doa pastu makan…insyaALLAH cepat sembuh batuk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge