Contact

Email IbuCergas.com di

ibucergas@gmail.com

19 comments

      1. sy ade emelkan pihak ibu cergas about medela…
        nk order utk bln jun…tp masih belom ade balasan..huhu…
        hope sudi mereply emel sy 🙂

    1. Nak pre-order bayar deposit RM200 je. Nanti barang dah sampai jumpa baru bayar penuh 🙂

      Payment boleh dibuat di

      162067464537
      Farha Maskuriy

      Tapi tak janji boleh dpt akhir bulan ni. Tapi biasanya memang 2 minggu la. Kadang2 lambat sebab kena berurusan dgn kastam.

  1. Nak tanya, kalau rosak, ada after sales service ker? nak hantar ke mana yer?

    akak ada kedai sniri yg boleh pegi survey ker?

    1. Kalo rosak, kena antar pada kami balik sebab kami yg akan deal dgn supplier berhubung dgn warranty.

      Kedai tu takde lah, sebab kami jalankan sepenuhnya online 🙂

    1. Boleh bagi email?
      Paling awal dalam 7-10 hari. Sebab sy buat back to back order dr supplier sy di USA.

      Kalau nak order kena deposit RM200. Baki dibayar semasa delivery.

      Warranty adalah dr Medela USA. Saya yg akan uruskan pasal warranty. Encik cuma perlu hantar pada sy balik.

      Deposit pembayaran boleh dibuat ke 1621 5167 8238 (Mohd Hafeez Muttaqiin)

      Emel: ibucergas@gmail.com

  2. Salam. Nak tanya..kalau medela freestyle tu rosak..you ada ready spare pump untuk pinjamkan tak sampai barang kita dibaiki kat US.

  3. assalamualaikum,

    sy nak bertanye, sy ibu yg berkerja dan breastfeed anak. anak sy br nak msuk 3 bln. susu sy mmg mula merudum tp sy dah amik fenugreek dlm seminggu dan dah amik 7 biji. sy pam 3x di pejabat. mnkala dirumah sy x pam sbb anak sy kuat menyusu. tp hasil yg diterima antara 7-12oz je sehari..stock tinggal sedikit..adakah sy kena tunggu lagi dlm ms seminggu dan kmdn tambahkan dos fenugreek?
    bolehkah sy mkn fenugreek skali dgn shaklee supaya bayi sy kenyang? bayi sy lelaki dah dilahirkan seberat 4.07kg.
    boleh bg tips utk puasa sbb x lama lg ramadhan akan menjelang..

  4. salam..

    Puan, pam saya ada masalah.Tak boleh guna bateri.kena ada electricity baru boleh.nanti kalau ada spare, blh contact saya sementara pam ni dihantar repair.TQ

  5. Hello, I thought you’d like to know that you mispelled the word “dilema” on your website. I’ve had similar mistakes on my site that keep cropping up so I now use a site like SpellingScan.com to keep them off. -Scott

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge