Medela Freestyle

Medela Freestyle versi Malaysia upcoming stock – 10 April 2012

Apsal tah Mama Iman tak update blog. Terpaksa terima kenyataan yg saya terpaksa update blog ni dua kali berturut-turut. Bukan ape, takut nanti pengikut blog Mama Iman tak suka banyak norr selingan berunsur promosi.. huhu.. Pertama sekali tajuk yang menyatakan Medela Freestyle versi Malaysia tu saja2 je taruh. Supaya nanti orang search Medela Freestyle Malaysia, …

Medela Freestyle versi Malaysia upcoming stock – 10 April 2012Read More »

Berazam Rajin Semula

Updated 11 Jan 2012: Medela Freestyle Ready stock ada 4 biji. Siapa cepat dia dapat. [Bacaan Ibu-ibu sahaja] Terharu. Serius. Setelah sekian lama (dekat 1 bulan) Cik Iman hanya memperoleh susu segar 5 oz cuma. Harini, saya dapat kembali memperoleh 9 oz buat Iman. Maka esok pagi Iman tak perlukan susu frozen. Hampir saya menangis …

Berazam Rajin SemulaRead More »

Medela Freestyle @ IbuCergas.Com

Salam, Tak berapa ramai ye yang tahu yang sebenarnya IbuCergas.Com juga menjadi salah seorang grey importer untuk Medela Freestyle. Kalau sekalian perasan lah kan, kat atas entry ni ada satu tab yang bertulis “Buy Medela Freestyle”. Erm…susah nak perasan lah kot. Sebab tak menonjol, ala-ala malu-malu kucing mahu berbisnes gitu. Huahauahuahau. Alhamdulillah, kami dah menjual …

Medela Freestyle @ IbuCergas.ComRead More »