Eczema & Iman

Taska Baru Iman

  Ini iklan tidak berbayar. Hehehe. Taska pilihan saya. Alhamdulillah dah genap sebulan (malah terlebih 10 hari dah) Iman di taska barunya. Syukur sangat2 ditakdirkan berjumpa taska baru ni. Mula2 memang lama dah nampak iklan taska ni di surau office. Masa tu belum terbuka lagi hati untuk ke sana. Tapi tanggal 13 June 2012, saya …

Taska Baru ImanRead More »

Menu Cik Iman

Ada pembaca bertanya, kenapa blog ni sekarang tak banyak dah sediakan menu untuk baby. Hehe. Yang pertama, sebab bz kot. Takde masa nak update blog. Ayah Iman pon dah bising visitor blog dah kurang. Huuu… ler, siapalah nak berblogging ke personal blog ni. Perasan betul. Bukan aim saya pun. Aim Ayah Iman je tu =D. …

Menu Cik ImanRead More »

Bento Iman ke Taska

> >   Breakfast – Wheat free egg free jompot manis, Lunch -nasi dengan kuah kacang dal dan krim, Dinner – wheat free spiral spaggety dengan kuah kacang dal dan krim   Salam, Dah lama tak update blog. Ayah Iman mula membising di belakang. Hehehee. Kali ni nak cerita tentang bekalan @ bento yang Iman …

Bento Iman ke TaskaRead More »