Coretan Ayah Iman

Jatuh Cinta Pada Anak Gadis Sendiri

Assalamualaikum pemula bicara. Alkisah aku mempunyai anak perempuans yang cantik dan comel pada pandangan mata kasar dan halus aku ni.  Masalahnya aku dah jatuh cinta pada mereka. Ini adalah masalah bapa yang bakal jadi pelindung tegar anak mereka macam filem papadom lakonan Afdlin Shauki bersama Liyana Jasmay. Jatuh cinta kat sini maksud die sangat menyayangi …

Jatuh Cinta Pada Anak Gadis SendiriRead More »

Medela Freestyle versi Malaysia upcoming stock – 10 April 2012

Apsal tah Mama Iman tak update blog. Terpaksa terima kenyataan yg saya terpaksa update blog ni dua kali berturut-turut. Bukan ape, takut nanti pengikut blog Mama Iman tak suka banyak norr selingan berunsur promosi.. huhu.. Pertama sekali tajuk yang menyatakan Medela Freestyle versi Malaysia tu saja2 je taruh. Supaya nanti orang search Medela Freestyle Malaysia, …

Medela Freestyle versi Malaysia upcoming stock – 10 April 2012Read More »

Revolusi IbuCergas.com

Assalamualaikum, First of all saya perkenalkan diri saya dengan serba ringkas. Saya adalah suami kepada Mama Iman dan Ayah kepada Iman sebab tu di panggil Ayah Iman. Selaku pengurus Ibu Cergas Marketing, saya akan update info-info mengenai perniagaan di jalankan Ibu Cergas Marketing. Kedua, saya tak bape pandai menulis macam Mama Iman. Kalau berbual tu memang …

Revolusi IbuCergas.comRead More »

IbuCergas.com Dengan Rasminya Menggantikan http://husnul-iman.blogspot.com/

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Setelah sekian lama Sang Isteri mengabadikan post post beliau di husnul–iman.blogspot.com Kini ianya akan diteruskan di IbuCergas.com Tujuan blog baru ini diwujudkan adalah utk memberi peluang pd Ibu kepada Husnul Iman utk mengembangkan aktiviti ber blogging beliau ke tahap yg lebih baik. Walaubagaimanapun, semua post-post lama di blog husnul–iman.blogspot.com telah di …

IbuCergas.com Dengan Rasminya Menggantikan http://husnul-iman.blogspot.com/Read More »