Baju Mengandung dan Menyusu Paling Best!

Ok, akhirnya dapat baju ni. Yeay!!!

baju menyusu feedmilk mengandung

Macam mana? Cantik tak? Oh.. fokus pada baju tau, bukan pada orangnya :lol:. Masa ni tengah pregnant 5 bulan ni. Bajunya memang sangat selesa, terletak jatuh. Kainnnya sejuk je. Dan paling penting memang tak perlu gosok!

Memang seperti yang diwar-warkan kan dalam Testimonial Feedmilk.

Masa turun dari bilik dan tunjuk pada suami, terus dia cakap,

“Eh…cantik baju ni. Mana dapat?” Hahaaha.

Pastu bawak la pegi opis, semua kawan kata saya sangat sesuai dengan baju ni. Heheh. Alhamdulillah. Jadi baju feveret dah.

InsyaAllah akan berkunjung di Butik Feedmilk Shah Alam sebab suami memang suka dan bg greenlight nak beli lagi. Yeay!! :mrgreen:

Kalau berkenan, jom join saya last minit shopping raya ni.

Address:
H50-1 ,ALAM AVENUE 2, JALAN SERAI WANGI M16/M ,
40200, SHAH ALAM,SELANGOR

WHATSAPP NUMBER: 016-674 4960
Email : myfeedmilk@gmail.com
Website : www.feedmilk.com
Facebook : facebook.com/feedmilk

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge