Ape Yang Ayah Iman Menyibuk di IbuCergas.com

>

Assalamualaikum dah salam sejahtera

Ini adalah first entry saya di IbuCergas.com. Pertamanya, idea IbuCergas.com ni hasil daripada keboringan yg melanda bila takde keje nak buat. Maka saya fikir adalah baik kalau Mama Iman menggunakan platform yg lebih ‘sophisticated’ untuk berblogging memandangkan saya mempunyai sedikit pengetahuan pasal dunia internet dan IT.

Rasanya tak perlu saya nak perkenalkan dgn lebih detail tentang siapa saya. Sudah terang yg saya adalah Ayah kepada Iman dan Suami kepada Mama Iman. Selain itu sukacita saya nak maklumkan yg saya ni kuat ‘bersarkastik’ dan ‘meloyar’ tatkala berbicara (dukacita buat Mama Iman.. haha).

Tujuan utama saya memunculkan diri adalah utk berkongsi dan bercerita mengenai perkara-perkara yg saya minati iaitu hobi-hobi dan juga perkara-perkara yg berkaitan dgn pendapatan/buat duit melalui internet atau secara online selain dari sembang2 merapu. Harapan agar ia memberi manfaat kepada pembaca blog ni dan juga dgn harapan saya boleh mendapat client baru untuk servis2 yg saya jalankan (ni baru tujuan yg paling utama 😀 )

Setakat ini sahaja entry saya pada kali ini.

Ayah Iman

>

>

3 thoughts on “Ape Yang Ayah Iman Menyibuk di IbuCergas.com”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.