Wordless Wednesday – Ketagih Red Velvet Cake

Teringat business cuppies yang terkubur dulu tu.

Monster Wawa Cupcake

http://monsterwawa.blogspot.com/

Agak-agak, boleh buat lagi tak?

Kecil-kecilan pun oklah kot.

Sebab kek ni sangat sedap.

Saya ketagih.

>

{focus_keyword} Wordless Wednesday - Ketagih Red Velvet Cake P1050954

{focus_keyword} Wordless Wednesday - Ketagih Red Velvet Cake P1050957

{focus_keyword} Wordless Wednesday - Ketagih Red Velvet Cake P1050959

{focus_keyword} Wordless Wednesday - Ketagih Red Velvet Cake P1050962

{focus_keyword} Wordless Wednesday - Ketagih Red Velvet Cake P1050966

Agak-agak ada siapa nak beli tak? :lol: {focus_keyword} Wordless Wednesday - Ketagih Red Velvet Cake icon lol

>

>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... {focus_keyword} Wordless Wednesday - Ketagih Red Velvet Cake pixel

You may also like...

8 Responses

  1. aini says:

    nampak sedap! kalau jual, saya nak beli :)

  2. Mama Iman says:

    Hehehe..dpt satu customer..kalo nak inform ye…kol terus pon boleh (013-3355598)..ade can saya makan jugak..sbb Ayah Iman kate kalo nak makan lagi, cri customer dulu…baru balik modal…hauaahaahuaahau….

  3. suzila says:

    nk jual berapa hinggit ni??? akak mmg di area shah alam pun…

  4. Mama Iman says:

    Kak suzila, saya buat promotion dulu laa…since baru nak start balik kecil2lan ni, bg promote dulu =D 1 set will consist of 25 pieces..medium size..RM45.

    yang saya tunjuk tu small size = 20z shuffle…medium = 2.5 oz..

  5. suzila says:

    ok.. nti akak contact thru hpone ye…

  6. Mama Iman says:

    Kak Suzila, semalam ade customer order 25 pcs. skrg sy ade extra 16 pcs kalo akak nak..total RM29. Mahu x?

  7. tutyrahiza says:

    Mama Iman,

    Kalo nak order ni, mcm nak amik..dok meru kat mane yea sbb sy kat puncak Alam..

  8. Mama Iman says:

    jumpe kat meru boleh? sebab kampung mak saya kat meru..kebetulan minggu ni di meru pula =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.