Tagged: breast pam

baju menyusu feedmilk mengandung 1

Baju Mengandung dan Menyusu Paling Best!

Ok, akhirnya dapat baju ni. Yeay!!! Macam mana? Cantik tak? Oh.. fokus pada baju tau, bukan pada orangnya . Masa ni tengah pregnant 5 bulan ni. Bajunya memang sangat selesa, terletak jatuh. Kainnnya sejuk je. Dan paling penting memang tak perlu gosok! Memang seperti yang diwar-warkan kan dalam Testimonial Feedmilk. Masa turun dari bilik dan tunjuk pada suami, terus dia cakap, “Eh…cantik baju ni. Mana dapat?” Hahaaha. Pastu bawak la pegi opis, semua kawan kata saya sangat sesuai dengan baju ni. Heheh....

tak semua 0

Testimonial Pengguna Bijak Feedmilk, Baju Menyusu Tersohor

Sebagai ibu yang menyusu, memang saya tau sangat-sangat yang baju-baju menyusu kebanyakannya mahal-mahal belaka. Kalau mahal tapi sangat selesa dan mudah, memang berbaloi la jugak. Tapi kadang, mahal jek lebih, selesanya tidak Sebab tu la saya selalu jugak merujuk kepada testimonial. Penting testimonial ni sebelum nak melaburkan duit tau. Cari punya cari, alhamdulillah memang banyak testimonial yang saya jumpa. So tak la terkilan nanti kalau membeli. Maklumlah, beli online ni kita tak dapat rasa material die, keselesaan die, dan warna pon...

13237708_615088185305236_5737655740054758811_n 3

Dealer Baju Menyusu Popular Feedmilk #SelamberSelak

Gorgeous baju menyusu untuk raya. Selak-selak dah ok. Selesa, tak perlu gosok! Raya dah nak dekat ni. Ternampak pulak iklan baju menyusu Feedmilk ni lalu lalang kat newsfeed. Sesuai sangat lah untuk sesiapa yang nak tambah duit raya nanti. Jual, dapat upah. Terkebetulan pulak Butik Baju Menyusu Popular kat Shah Alam ni memang tengah bukak offer untuk sesiapa yang berminat nak jadi AUTHORISED DEALER untuk Feedmilk Boutique Sdn Bhd. sempena raya untuk #projekraya2016 ni dan koutanya pon terhad amat. Tengok logo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.