Spa Urut Tradisional Selepas Bersalin Yang Serious Sangat Best!

Dah 2 kali bersalin. Da 2 kali ambil servis confinement lady. Kali pertama pada tahun 2010, oklah untuk seminggu 7 hari – rasa best, dan overall puas hati. Kali kedua pada tahun 2013, amik servis sekali lagi, dan diberi orang yang lain, dah kureng dah perkhidmatan. Masih 7 hari di rumah lengkap semua termasuk berurut, bertangas, ber tungku dan segala nya… tapi terasa rahim masih lagi kat bawah dan tak dapat sengkak balik ke atas. Dan serious sakit masa die sengkak kan rahim ke atas.

3 kali urut, still sakit dan rahim tak jugak naik. Seriously rasa ada bulging (mengeras dan membojol) kat bawah tu. Macam bengkak pon ada. Nak jalan pon susah dan sakit. Tukang urut tu kata, takpe, nanti lama-lama baik. Erk.. ada pulak gitu. Lepas tu haa hamik kau, demam terus tak kebah 3 hari masa dalam pantang. Hazab!!

Desperate, terpaksa carik tukang urut lain bersalin lain untuk repair balik terutama bahagian rahim tu. Tu yang berkenalan dengan orang kampung mak sendiri. Puan Samera Samit. Huh, kenapalah jiran sekampung sendiri pon tak kenal. Mungkin la masa tu sebab terlalu bergantung pada google, mencari di google tanpa sedar dalam kampung sendiri ada usahawan berjaya tapi very low profile.

Masa tu dah pasrah dah, cuba jek la. Mula-mula beliau akan masukkan kita dalam sauna dulu. Katanya untuk bukak urat-urat dan lancarkan peredaran darah. Lepas tu baru lah sesi berurut. Pergh…sedap gila. Maybe sebab tadi dah bersauna kan. Tak delah rasa sakit sangat masa berurut tu, tapi sedap.

Sambil-sambil Mama Samsiah tu urut, beliau banyak sembang. Lepastu memang abes tangannya dok kerjakan bahagian rahim yang asalnya tak dapat sengkak tu. Bila dah lama buat tu, beliau suruh tarik nafas dan akhirnya saya rasa lain sangat bawah tu. Bulging dan ketulan kat rahim tu dah hilang. Beliau dah naikkan dengan jayanya tanpa rasa sakit!!!

MasyaAllah, memang seronok sangat-sangat. Highly recommended la beliau ni. Itu cerita 2 tahun lepas selepas beranakkan si Hannan anak kedua saya tu. Semalam saya datang lagi setelah 2 tahun tak overhaul badan. Memang kena marah la sebab abes dah badan ni dilenjan buat kerja tapi tak pernah berurut. Hahaha.

Memang ke tempat beliau jugaklah saya pergi. Sebab banyak-banyak tukang urut lain saya pergi, belum pernah saya rasa best macam dengan Mama Samsiah ni. Saya amik Pakej C. Pakej yang lain tak pernah la lagi sebab mengira ongkosnya. Wakakakakaka. Ni pon menabung nak pergi urut sebab tak tahan sangat. Berbaloi sangat dengan harganya sebab masalah saya selesai deh! Pernah jek dapat tukang urut murah, tapi tak seperti yang diharapkan, buat apa. masalah pon tak selesai.

Kalau nak booking, boleh terus contact Mama Samsiah 019-2646374

Iklan tak berbayar langsung ni. Sebab sangat menghargai bantuan beliau berikan. Kalau tak suka, masakan saya berulang pergi ke sana. Memang ramai customer beliau. Seronok tengoknya. Boleh pergi sendiri ke FB personal beliau di bawah ni.

FB beliau = https://www.facebook.com/samera.samsiahsamit?fref=ts

Alamat Kedai:

Samera Global Sdn Bhd

17, Jalan Ks10/KU5,
Taman Klang Sentral,
41050 Klang

atau

Samsiah Samit Enterprise
No 35A, Jalan Jelutong 1/KU8,
Pekan Meru,
41050 Klang,
Selangor

{focus_keyword} Spa Urut Tradisional Selepas Bersalin Yang Serious Sangat Best! 2015 07 12 2B12

{focus_keyword} Spa Urut Tradisional Selepas Bersalin Yang Serious Sangat Best! 2015 07 12 2B12

{focus_keyword} Spa Urut Tradisional Selepas Bersalin Yang Serious Sangat Best! 2015 07 12 2B12

{focus_keyword} Spa Urut Tradisional Selepas Bersalin Yang Serious Sangat Best! 2015 07 12 2B12

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... {focus_keyword} Spa Urut Tradisional Selepas Bersalin Yang Serious Sangat Best! pixel

You may also like...

15 Responses

  1. Wah. Best ni. Nanti haji boleh bawak wifey pergi.
    Biasa haji akan bawak wifey pergi berurut dengan sorang makcik ni di kg melayu subang.
    Servis memang terbaik dan setiap kali sengkak memang tak sakit alhamdulillah.
    Cuma iyelah makcik ni dah berumur lebih lapan puluh tahun. Ada masa2 kita sangat perlu bawak wifey berurut datang makcik tu punya sakit maka tersiksalah wifey ni menunggu2.
    Apapun. Nice sharing &
    Salam kenal. Haji masih baru dalam dunia berblogging. Mohon tunjuk ajar ye Tuan. Tq

  2. MamaBard says:

    Wah best ni.. Dekat je kat klang..bolehlah try pegi nanti.. Memang dah lama tak berurut
    MamaBard recently posted…Alkisah Anak-Anak MamaBardMy Profile

  3. emalin mohd says:

    Agak-agak cuti raya ni bila buka ye? Excited lak nak cuba
    emalin mohd recently posted…20 Sumber Milk Booster Atau Penggalak Susu Ibu SemulajadiMy Profile

  4. Anna says:

    byk terbaca review pasal mama samsiah ni. Urut blkg pun termasuk sekali ke? Sbb sakit sgt2 blkg ni haaa tgh mencari tukang urut.

  5. Nurul says:

    Dia xde service pegi ke rumah eh?

  6. Wah.. bestnya… mmg terasa lama sgt dh nk g spa urut2 camni…
    Zaleha Awaluddin recently posted…Pengedar Shaklee Skudai JB Senai & Kulaijaya Yang Berilmu & Pantas CODMy Profile

  7. rozi says:

    yer… mama mmg best urutnye, saya mmg penunggu setia spa samera tu… hehehe.. klu pegi mmg payah nk blk😄
    sambil urut sambil dpt ilmu..
    urut bersalin dgn baby sekali pon dgn mama..
    HIGHLY RECOMMENDED…👍🏻

  8. Kak sari says:

    Salam pekenalan maaf ye tumpang iklan …Sesiapa ingin mencari juru urut di kawasan di negeri pulau pinang boleh hubungi Kak sari 0194662396 wspp /telegram

  9. akak says:

    Asslmkm…maaf ye tuan tanah akak tumpang iklan…
    Sesiapa yg memerlukan urutan Dari rumah boleh hubungi akak di talian 013-2096836 Kuala Lumpur. Terima kasih

  10. kak long says:

    Assalamualaikum…saya menyediakan urutan utk ibu2 bersalin/berpantang
    @urutan satu badan -bengkak urat/angin
    @bersalin normal / pembedahan
    @urutan sengkak Rahim( BG yg normal)
    @urutan susu/urutan Dada.
    @pakaikan bengkung jika ada
    @param/pilis
    @bertungku batu sungai
    @tangas basah
    Hubungi saya untuk keterangan lanjut
    No tel 013-2096836. Area Kuala lumpur.

  11. TUKANG URUT BERSALIN (MELAYU). says:

    TUKANG URUT BERSALIN (MELAYU)
    AREA SENTUL DAN SEKITAR KUALA LUMPUR

    #BERPENGALAMAN DALAM URUTAN UNTUK IBU2 BERSALIN SEKITAR KUALA LUMPUR#

    CALL: 018-3636986.
    WECHAT ID: urutbersalin369

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.