Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz

Musim cuti sekolah dah bermula. Ibu-ibu yang punya anak-anak yang masih bersekolah masing-masing pening kepala bila anak di rumah. Lagi-lagi ibu-ibu yang bekerjaya. Yelah, tiba-tiba kena sediakan makanan segala di waktu pagi (hingga ke petang) supaya anak berbekal makanan di rumah. Pagi-pagi keluar rumah tengok rumah cantik je, kemas jek, bersih je. Balik-balik ke rumah, kalah tongkang pecah kau!

Apa kata cuti sekolah kali ni, Ayah-ayah dan ibu-ibu buat kelainan sikit? Jom-jom tengok apa yang menarik untuk cuti sekolah ni.

>

<

Xclusive Fitnesz.

 

{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz Flyer Template 11

{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz Flyer Template Back 2

Amacam? Murah kan? Bayangkanlah, RM60 je, datang setiap hari pun tak apa. Yang bestnya, ada ramai kawan di sana yang sama-sama mahu sihat. Pakej ni sangatlah attractive untuk budak2 sekolah. Tapi yang ni untuk pakej bebudak sekolah la. Untuk pakej dewasa dan pelajar universiti, lain tau.

 

{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz DSCN6905

{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz DSCN6757


{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz DSCN6719

{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz DSCN6738

Sebenarnya tiba dah waktu kita bukakan sikit minda ni. Instead of biarkan anak-anak di rumah bermain video game, McD, KFC, McD lagi, KFC lagi, apa salahnya kita carikan sesuatu yang menarik minat mereka dan yang paling penting dapat tingkatkan kesihatan, dan bukannya makan sahaja. Cuti sekolah bukanlah waktu untuk menambah berat badan anak-anak ye puan-puan. Hihi.

>

<

For information, inilah gym terbesar di Shah Alam. Banyak-banyak gym di Shah Alam, gym ni paling banyak kelengkapan tau. So, tak perlu nak berebut-rebut aka tunggu giliran untuk guna workout equipment kat sini.

 

Jom jengok-jengok sekejap.

{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz IMG 8037Lobby Xclusive Fitnesz yang elegant.

 >

{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz IMG 8031Aktiviti seperti senamrobik, yoga, kelas tarian, biasanya diadakan di sini.

 >

{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz IMG 8030Sebahagian equipment yang ada. Walla~! Sambil hirup udara segar, terus boleh melontarkan pandangan ke padang stadium.

 >

Ada lagi banyak…macam macam ada~!!

{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz gallery11

{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz gallery2


{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz gallery3

>

<

Kita tengok apa yang Xclusive Fitnesz ni boleh tawarkan berbanding gym2 yang lain kat area Shah Alam ni.

{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz comparechart

Menarik kan? Personal coaching pun ada. Siapa-siapa nak buat physiotherapy pun boleh kat sini, sebab biasanya kalau hospital kerajaan sesi  physiotherapy berapa sesi sangat kan. Ada kelas MENARI, YOGA, AEROBIK. Untuk para bapa, ade FIGHT CLUB, BOXING AREA, dan BOOTCAMP pun ada tau untuk siapa-siapa yang suka aktiviti lasak-lasak ni. Hurm..full package, semua ada!!

 

Trainee untuk perempuan? Ada~!!! Bertauliah lagi tau~! Setiap trainee dan coach kat sini adalah terlatih dan merupakan profesional athletes.

{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz IMG 7842

{focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz IMG 7827


Yang seronoknya gym ni lain dari yang lain ialah, ia berkonsepkan open air. No aircond. Dah nama pun nak berpeluh kan? Then, why we need air cond meh while working out?

 Hah, jangan tak tau. Lama dah menjengok-jengok mana gym yang sesuai untuk seisi keluarga. Ayah Iman memang pergi gym. Dulu badannya memang besar dan flabby. Demi kesihatan dan nak kurus (kalau boleh lah – hihi), Ayah Iman ambil keputusan pergi ke gym. Woh, keras badan Ayah Iman tau (walaupun belum kurus). Hihi.

 Gym untuk lelaki je? Eh, siapa kata? Gym untuk semua orang la. Ibu-ibu juga, anak-anak juga. Cuma itulah, bukan senang para ibu nak ke gym. Sebabnya, saya tentulah amat paham sekali. Nak gendung anak-anak kecil, anak-anak dok lari sana sini. Tapi kan,  gym ni sangatlah sesuai dengan saya dan sangat menarik untuk para ibu tau. Lagi-lagi untuk anak-anak para ibu yang sudah pandai berjalan dan mengexplore. Tatkala ibu-ibu dan ayah-ayah sedang beraktiviti, toddler akan diberi bouncing ball, hola hoops, etc2 untuk sama-sama bermain sesama kanak-kanak. Memang ibu-ibu tak perlu risau pun. Nak harap gym lain benarkan toddler masuk? Mimpi lah. Mengacau je bebudak kecik tu. Huhu.

pada pendapat sayalah, inilah gym yang paling sesuai untuk setiap peringkat umur. So, the whole family boleh sama-sama join serentak!

Boleh hubungi terus gym ini di sini:

Xclusive Fitnesz
Level 2, Quadrant A
Stadium Shah Alam
Persiaran Sukan, Seksyen 13
40100, Shah Alam

Phone:
03-55139619

atau direct call Cik Aishah di 017-3661869.

Jom ibu-ibu. Jumpa di sana~!!! Boleh anak ibu-ibu main dengan Iman, dan kita sama-sama jadi lagi cergas. Hihi.

>

>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... {focus_keyword} Sama-sama Cergas di Xclusive Fitnesz pixel

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.