Revolusi IbuCergas.com

Assalamualaikum,

First of all saya perkenalkan diri saya dengan serba ringkas.

Saya adalah suami kepada Mama Iman dan Ayah kepada Iman sebab tu di panggil Ayah Iman. Selaku pengurus Ibu Cergas Marketing, saya akan update info-info mengenai perniagaan di jalankan Ibu Cergas Marketing.

Kedua, saya tak bape pandai menulis macam Mama Iman. Kalau berbual tu memang biasa la menang berhujah dengan Mama Iman tapi bab menulis fail berganda-ganda..  😥  Kalau ayat tak bape nak best tu, maafkan sajalah ye. Tak tau la camne Mama Iman leh menulis dengan riang. Bile saya baca apa yg saya tulis apsal tah tak riang macam yg Mama Iman tulis.

Ketiga, Mama Iman kegemaran dia buat kek. Kegemaran saya pula makan kek yg dibuat Mama Iman. Ok, makan kek tu kegemaran kecil je, kegemaran besar saye adalah berniaga dan mengumpul mainan berbentuk kereta.

Apa yg saya nak cerita ialah saya ingin menjadikan IbuCergas satu brand name atau boleh jugak panggil business name. Sebab tu saya tutop MF Tradebiz dan tubuhkan pula Ibu Cergas Marketing. Apehal tah laki pakai nama kampeni camni, kedengaran kerani SSM meja sebelah berbisik.. kenyataannya, syarikat ni di uruskan oleh Ayah Iman dengan berbonekakan Mama Iman. Main wayang je bak kata orang.

Hasil daya kreativiti saya mengupah orang (rakan dan partner saya sendiri di SEOptimizer Enterprisehttp://seoptimizer.com.my/), maka terhasil lah IbuCergas.com berwajah sedikit baru dengan struktur website yg tak menjadikan blog sebagai muka utama. Boleh refer di blink ini http://ibucergas.com/ nais ke tak nais? haha..

Panjang lagi perjalanan. Harapan saya dapat membawa Ibu Cergas Marketing sejauh mungkin. Jemputan menjadi secretary oleh saya kepada Mama Iman di tolak. Nampaknya nak kena cari secretary lain.. eh.. apsal aku rasa tak sedap hati nih  :mrgreen: {focus_keyword} Revolusi IbuCergas.com mrgreen

 

{focus_keyword} Revolusi IbuCergas.com LOGO IBUCERGAS1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... {focus_keyword} Revolusi IbuCergas.com pixel

Ayah Iman

Suami kepada pemilik blog ini dan ayah yg budiman kepada Husnul Iman. Tugas utama adalah memberi technical support utk blog IbuCergas.com dan juga bakal menjadi penyumbang post di dalam blog ini. Post saya akan lebih ke arah dunia perniagaan online dan juga marketing.

You may also like...

1 Response

  1. asyizz says:

    haha.tetibe aku rase riang je bace entry ko ni mutt.anyway moga business menjadi dan murah rezeki utk korang sefamily ok.nais!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.