Medela Freestyle versi Malaysia upcoming stock – 10 April 2012

Apsal tah Mama Iman tak update blog. Terpaksa terima kenyataan yg saya terpaksa update blog ni dua kali berturut-turut. Bukan ape, takut nanti pengikut blog Mama Iman tak suka banyak norr selingan berunsur promosi.. huhu..

Pertama sekali tajuk yang menyatakan Medela Freestyle versi Malaysia tu saja2 je taruh. Supaya nanti orang search Medela Freestyle Malaysia, jumpa la kot blog Mama Iman cargas ni đŸ˜€

Sekadar nak buat pemberitahuan  mengenai stok  Medela Freestyle yang dijangka tiba dalam 10 April ni (boleh jadi lebih awal). Current booking list sudah ada 8 orang dan hanya 10 unit yang di bawa masuk. Kepada sesiapa yang berminat boleh lah hubungi Mama Iman di 013-3355598 atau saya sendiri di 013-3355597 atau boleh email ke ibucergas@gmail.com

Jika tak sempat, second batch stock untuk April pula dijangka tiba dalam 15-20 April. Jadi sesiapa yang dah merancang utk beli Medela Freestyle versi Malaysia (kehkehkeh..) pada bulan April ni boleh la buat booking sekarang. Selain itu, ibu-ibu yang masih mengandung, pon boleh beli seawal 3 bulan dari tarikh due dan warranty akan start dari tarikh due.

Pulau Pandan jauh sangat ke?

Jauh lagi Pulau Hawaii kot?

Stok Medela Freestyle tinggal lagi dua je

Cepatlah booking nanti jangan berebot-rebot..

P/S – esok perlu paksa Mama of Iman buat post baru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... {focus_keyword} Medela Freestyle versi Malaysia upcoming stock - 10 April 2012 pixel

Ayah Iman

Suami kepada pemilik blog ini dan ayah yg budiman kepada Husnul Iman. Tugas utama adalah memberi technical support utk blog IbuCergas.com dan juga bakal menjadi penyumbang post di dalam blog ini. Post saya akan lebih ke arah dunia perniagaan online dan juga marketing.

You may also like...

1 Response

  1. AZIE says:

    SALAM,

    boleh saya tau, apakah masalah yang biasanya boleh timbul bagi madela free style ni? memandangkan harganya bukan lah murah, kene ambil tau banyak ni…. tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.