Ketagih Pavlova

Assalam,

Saya dan suami sekarang ni ketagih sangat pada Pavlova. Asal2nya dulu memang macam tak minat langsung sebab ada orang kata manis leting gitu! Dah tu lemak2 pulak katenya. Tapi bila makin ramai orang kat FB dok tayang buat Pavlova ni, terasa tercabar pulak dah. Bila tengok resepinya, pergh..memang senang sangat pulak tu! Bahan pun murah jek. Cuma buah2 je yang mahal. So, kalau nak budget murah, boleh gune oren, nanas, tembikai?? Hahahahahah. Kalau nak mahal, boleh guna blueberry, rasberry, cranberry, strawberry dan berberri2 yang lain =D

Sekali buat, memang rasa manis. So, next saya kurang kan sampai 50 gram gula dalam adunan meringue tu. Memang sedang elok manisnya untuk tekak saya.

Minggu ni saya bagi semua family member saya rasa. Mama, ibu, biras. Biras pula bertanya2. Ke dah mengidam? Hehehe. Syokla kalau Iman dah nak dapat kawan baru. Ada juga order dari kawan sikit. So, sambil tiap kali buat tu, saya buat extra untuk saya dan Ayah Iman. 3 kali dah dalam mingguu ni. Cant you imagine that????!! Wahaha. penambahan berat badan akan berlaku dalam bulan puasa ni. Oh man.

>

{focus_keyword} Ketagih Pavlova IMG 3031

{focus_keyword} Ketagih Pavlova IMG 3032

{focus_keyword} Ketagih Pavlova IMG 2619

Nak resepinya? Singgah ke Dapur.IbuCergas.Com ya =)

Sesiapa nak Medela Freestyle Murah di Malaysia, kini cuma RM1400. Terhad sehinggah 31 August sahaja =) Lagipun anda boleh buat bayaran secara ansuran kepada kad kredit anda sebab kini kami menerima kad kredit, sama ada menggunakan Paypal ataupun Ipay88~!! Menarik bukan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... {focus_keyword} Ketagih Pavlova pixel

You may also like...

1 Response

  1. luthfi says:

    Hemmm…sangat lezat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.