Kelas Para Bapa – Penyokong Para Ibu Menuju Ke Arah Jutawan Muslimah

Sabtu lepas alhamdulillah kami menghadiri sesi ramah mesra bersama Coach kami Mommy Lyna dengan blog terkenalnya Blog to The Next Level dan VitaminSemulajadi.com. Kalau tengokkan dalam gambar, macam besar jek Mommy Lyna ni. Bila jumpa secara live, memang kecil amat orangnya. Lebih kecil dan kurus dari saya. Tap jangan sangka, kecil2 Mommy Lyna ni, banyak ilmunya. Dan banyak saya kena belajar darinya.

Santai-santai sambil meraikn Birthday Party Hafiy yang ke-5, Happy Birthday Hafiy! Bapak Zainul (suami kepada Mommy Lyna) memberi kata-kata rangsangan pada para bapa cara-cara meyokong isteri dari belakang dari pengurusan masa, kewangan, sosio-emosi dan sebagainya.

Jom tengok.

{focus_keyword} Kelas Para Bapa - Penyokong Para Ibu Menuju Ke Arah Jutawan Muslimah IMG 4296

 

 Keluarga yang diraikan. Ehem..Iman nak join keluarga Mommy Lyna ke? Vangga mak dapat besan kayo~!!! Muahauahauahau!

>

{focus_keyword} Kelas Para Bapa - Penyokong Para Ibu Menuju Ke Arah Jutawan Muslimah IMG 4298

 Kek yang saya buat untuk Hafiy the birthday boy. Tapi Iman jugak la nak interprem.

>

{focus_keyword} Kelas Para Bapa - Penyokong Para Ibu Menuju Ke Arah Jutawan Muslimah IMG 4333

Inilah big bos, memberikan kata-kata semangat dan nasihat pada para bapa.

Bapak Zainul~!!

<

 

{focus_keyword} Kelas Para Bapa - Penyokong Para Ibu Menuju Ke Arah Jutawan Muslimah IMG 4338

Maafkan daku yang melantak itu. Aiyo.

 <

{focus_keyword} Kelas Para Bapa - Penyokong Para Ibu Menuju Ke Arah Jutawan Muslimah IMG 4447

Hafiy & Iman

{focus_keyword} Kelas Para Bapa - Penyokong Para Ibu Menuju Ke Arah Jutawan Muslimah IMG 4485

Sesi bukti kehadiran ibu-ibu

{focus_keyword} Kelas Para Bapa - Penyokong Para Ibu Menuju Ke Arah Jutawan Muslimah IMG 4491

 Sesi bukti kehadiran bapak-bapak

 <

Alhamdulillah, setelah 2 tahun lamanya mengenali Shaklee, cukup rasanya potensi dan kualiti yang ditonjolkan oleh produk ini untuk menjadi satu lagi produk di bawah naungan IbuCergas Marketing (IBM). Since saya pun sudah mengambil Shaklee sejak melahirkan Iman lagi, maka tidak sedikitpun ragu-ragu menerjah hati saya. Alhamdulillah. Blog rasmi saya adalah Vitamin.IbuCergas.Com (sila klik) pun sudah mula beroperasi selama beberapa minggu. Syukur. Fanpage saya di FB pun sudah mula aktif. InsyaAllah saya akan berjuang bersama Shaklee berkongsi manfaat produknya yang berkualiti tinggi.

>

>

Maka, bermula lah taglines saya….

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Mama Iman @ IbuCergas; ID Shaklee: 854292; Emel: ibucergas@gmail.com; Phone: 013-3355598 webpage: Vitamin.IbuCergas.Com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... {focus_keyword} Kelas Para Bapa - Penyokong Para Ibu Menuju Ke Arah Jutawan Muslimah pixel

You may also like...

1 Response

  1. nor roshidah yusof says:

    Salam…wa shoknya kalau dapat buat aktivit macam ni..=) paa depa ni staff petronas eh..sangat familiar.. if im not mistaken, zainul ni penah jadi user kitorang time shidah keja kat petronas dlu…so, lepas ni boleh kembangkan bisness ibucergas…pray for the best for paa n family…jiayoo!!! :-) 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.