Keghairahan Terasa Dengan Pakaian Jarang

.
.
.

…DI PAKAI

 

Gotcha…

Ayah Iman & Hannan back in this blog yo!

 

Entri ini dimulakan dengan persembahan gambar aku yang buat pertama kalinya beli suit @ kot. Muntah is not an option.

suit shah alam {focus_keyword} Keghairahan Terasa Dengan Pakaian Jarang suit sebelum altertadaa… ni lah dia tok kadi Iman, Hannan, ____ dan ____ ….

 

Bukan niat nak crop. Tapi suit belum alter buruk nor nak tunjuk. Iye betul.. betull.. ye.. iye.. memang betul.. tak tak.. betul betul… bukan sebab tak nak nampak gem…   aaaaaa….

Perasaan bercampur baur nak rasa apa pun tak tau. Yang pasti rasa BATAK tu memang ketara masa sarung kot untuk cuba try test tengok. Pat lima jenis dan kaler suit aku torai. Last-last pilih yang kelabu ni kononnya hitam common. Padahal takde idea langsung pasal kod dan etika pemakaian suit @ kot ni.  Ayah Iman & Hannan yang santai dan sempoi malah berfikiran positif ni juga terpaksa buang sifat santai dan sempoi demi memenuhi impian Mama Iman & Hannan untuk sama-sama beliau naik ke pentas mengambil anugerah. Anugerah apakah itu? Itulah dia anugerah titik peluh beliau menjalankan perniagaan VITAMIN IBU CERGAS. Eh.. titik peluh daku pun ada gak termasuk dalam kolam titik peluh kami. err…

Esok (Sabtu 7.6.14) bermulalah kami berkampung di Sunway. Kalau tak kerana nak amik anugerah memang tak tukar-tukar la kemeja kotak-kotak yang aku buat pakai basahan harian dan pergi ke majlis-majlis tertentu. Baju favorite hitam plain kain cotton pulak koyak berlubang kat belakang tu pun berat hati nak lepaskan pergi jadi kain lap. Siap dah kena tegur dengan mentor kejayaan bukan Dokter Azizan tapi Master Z masa jumpa kat program sebelum ni.   :mrgreen: {focus_keyword} Keghairahan Terasa Dengan Pakaian Jarang mrgreen

Kadang kala nak jadi santai dan sempoi pun kena bertempat. Biasanya ramai yang sengaja nak santai dan sempoi di semua majlis atas sebab “inilah dia aku, beginilah gayaku, hidupku, pendirianku”. Atas alasan ini etika pemakaian diketepikan. Ada juga yang salah faham bergaya tu memakai pakaian cantik yang pasti harganya mahal. Tak perlu pun beli yang ratus-ratus jenama yang popular. Aku pun beli yang diskaun paling tinggi kat The Store  :mrgreen: {focus_keyword} Keghairahan Terasa Dengan Pakaian Jarang mrgreen  :mrgreen: {focus_keyword} Keghairahan Terasa Dengan Pakaian Jarang mrgreen  Branded tapi kadang tak sampai RM50 pun. Yang penting bijak membeli menang memakai. No Discount No Buy. PERIOD. Cheapskate? Maybe..  😀

Pendek je entri kali ni. Tunggu habis program 3 hari 2 malam ni banyak sikit bahan nak update.  :roll: {focus_keyword} Keghairahan Terasa Dengan Pakaian Jarang rolleyes

Till then..

Ayah Iman & Hannan

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... {focus_keyword} Keghairahan Terasa Dengan Pakaian Jarang pixel

Ayah Iman

Suami kepada pemilik blog ini dan ayah yg budiman kepada Husnul Iman. Tugas utama adalah memberi technical support utk blog IbuCergas.com dan juga bakal menjadi penyumbang post di dalam blog ini. Post saya akan lebih ke arah dunia perniagaan online dan juga marketing.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.