Entry Tertangguh

Assalamualaikum..

Saja-saja nak simpan video Iman dalam blog supaya mudah ditengok2 kalau-kalau FB tutup. Hihi.. Tajuk video pon “Iman – 11 bulan 19 hari”. Nampak sgt ketertangguhannya.:mrgreen: {focus_keyword} Entry Tertangguh icon mrgreen


Saya tak expect pun Iman akan buat semua tu serentak. Selama ni saya dan Ayah Iman ajarkan satu persatu. Hihi…sebenarnya Iman tengah penat. Sebabtu dia merengek. Tapi saya gatal pulak nak test die ptg tu. Koordinasi badan yang agak boleh tahan. Yelah, sambil jalan sambil buat semua isyarat seperti itu. So, Iman boleh kontrol simultaneously. Terharu-terharu.

>

Sayang Iman! Muaah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... {focus_keyword} Entry Tertangguh pixel

You may also like...

3 Responses

  1. anooan says:

    kenapa dia dok ehek ehek tuh. hahahah. nak manje2 lettew

  2. Comel gila. Tengok banyak kali, & banyak kali juga gelak besar. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.