Dealer Baju Menyusu Popular Feedmilk #SelamberSelak

baju menyusu feedmilk, baju menyusu popular, baju menyusu senang baju menyusu Dealer Baju Menyusu Popular Feedmilk #SelamberSelak 13254539 614781358669252 649619407245416730 nGorgeous baju menyusu untuk raya. Selak-selak dah ok. Selesa, tak perlu gosok!

Raya dah nak dekat ni. Ternampak pulak iklan baju menyusu Feedmilk ni lalu lalang kat newsfeed. Sesuai sangat lah untuk sesiapa yang nak tambah duit raya nanti. Jual, dapat upah. Terkebetulan pulak Butik Baju Menyusu Popular kat Shah Alam ni memang tengah bukak offer untuk sesiapa yang berminat nak jadi AUTHORISED DEALER untuk Feedmilk Boutique Sdn Bhd. sempena raya untuk #projekraya2016 ni dan koutanya pon terhad amat.

Screenshot 2016-05-31 07.49.06 baju menyusu Dealer Baju Menyusu Popular Feedmilk #SelamberSelak Screenshot 2016 05 31 07
Tengok logo pon, honestly saya ibu menyusu ni teruja. Mana taknya, nursing in public (NIP) atau menyusu di khalayak ramai ni macam taboo. Lagi-lagi la untuk ibu baru. Seriau, takut, panas, rimas, terasa semua mata memandang. Memang agak ngeri kalau tak expert.

Nak diikutkan, memang berlambak baju menyusu kat luar sana. Ada yang berzip, ada yang yang berbutang. Nampak mudah tapi hakikatnya tak mudah langsung. Terkial-kial sebelah tangan pegang baby, sebelah tangan lagi nak bukak butang atau zip. Tu belum masuk lagi masalah kalau zip sangkut. Pergh gelabah sangat. Sempat lah si kecik tu melalak sakan. Dah namanya dah melalak, satu pasaraya boleh dengar. Tak pasal-pasal je semua mata memandang.

Lagi laaa malu.

Baju Menyusu Mia Jubah Popular by Feedmilk

Ternampak lah iklan Mia Jubah Popular ni. Tak de nya butang-butang. Tak de zip-zip. Semua selak belaka. Tapi cuba tengok video ni. Simple dan mudah sangat baju ni.

Ada 7 warna pulak tu. Bukan senang nak carik baju menyusu yang tak berbutang @ berzip, apatah lagi nak yang berkualiti. Biasanya ia sangat la mahal dan susah nak cari. Tapi untuk jubah keluaran Feedmilk ni, saya diberitahu yang Mia Jubah adalah TOP SELLER sepanjang pengeluaran di Feedmilk Boutique.

baju menyusu feedmilk, baju menyusu popular, baju menyusu senang baju menyusu Dealer Baju Menyusu Popular Feedmilk #SelamberSelak 13245401 615062978641090 7101548837862400162 n

Tak payah dah pakai nursing cover bagai.

Tak payah dah shawl-shawl nak selubung baby.

  • Kainnya sejuk dari Moss Crepe yang berkualiti tinggi. Memang tak melekat di tubuh.
  • Tak perlu gosok (paling penting laaaa utk ibu busy macam saya :lol: baju menyusu Dealer Baju Menyusu Popular Feedmilk #SelamberSelak icon lol
  • Ada 2 poket. Senang nak letak phone dan wallet.
  • Berbentuk “A” shape, so rasa ala-ala skirt princess.
  • Pakai masa pregnant pon ok sangat.

baju menyusu feedmilk, baju menyusu popular, baju menyusu senang baju menyusu Dealer Baju Menyusu Popular Feedmilk #SelamberSelak 13310460 616059635208091 5988035878437942571 n

Untuk nak join jadi dealer Feedmilk, hanya perlu ke website Feedmilk dan cari bahagian Authorised Dealer, daftar kat situ je. Ibu-ibu yang nak grab Mia Jubah Popular, boleh Whatsapp ke 017 607 6030. Boleh juga order di FB Page Feedmilk dan terus sign up di www.feedmilk.com.

Bergaya dan #selamberselak di Hari Raya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... baju menyusu Dealer Baju Menyusu Popular Feedmilk #SelamberSelak pixel

You may also like...

3 Responses

  1. Cik Leena says:

    Feedmilk ada affiiate atau dropship ke?
    Cik Leena recently posted…Invitation Card – Rectangle (Medium – Japan Ivory)My Profile

  2. Wah..wah baju tak perlu gosok itu menarik perhatian ku…muahaaha…bz weh nak mengiron2 ni …
    MaMa Chantique recently posted…Herbal Blend Krim Serbaguna Pilihan RamaiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.