Contact

Email IbuCergas.com di

ibucergas@gmail.com

18 Responses

  1. sallyna says:

    sy nk tye medela free style still ade stok ke?u ktmne ye?ara kl slgor ke?

    • Mama Iman says:

      medela ni pre -order =)..stok order, pa;ing awal 2 minggu sampai..saya area klang, shah alam =)

      • rose says:

        sy ade emelkan pihak ibu cergas about medela…
        nk order utk bln jun…tp masih belom ade balasan..huhu…
        hope sudi mereply emel sy :)

  2. sallyna says:

    mcmana nak buat pre- order? hopefuly bleh 😀 dpt end of this month?

    • Ayah Iman says:

      Nak pre-order bayar deposit RM200 je. Nanti barang dah sampai jumpa baru bayar penuh :)

      Payment boleh dibuat di

      162067464537
      Farha Maskuriy

      Tapi tak janji boleh dpt akhir bulan ni. Tapi biasanya memang 2 minggu la. Kadang2 lambat sebab kena berurusan dgn kastam.

  3. salwa says:

    Nak tanya, kalau rosak, ada after sales service ker? nak hantar ke mana yer?

    akak ada kedai sniri yg boleh pegi survey ker?

    • Ayah Iman says:

      Kalo rosak, kena antar pada kami balik sebab kami yg akan deal dgn supplier berhubung dgn warranty.

      Kedai tu takde lah, sebab kami jalankan sepenuhnya online :)

  4. Shikin says:

    Assalam.Saya nak order medela freestyle.Boleh bagi details tak camne nak order?Mail pun saya dah send.Tq

  5. Safar says:

    Salam

    Saya berminat nak order medela FS,blh tlg emailkn order detail x? mmg plg awal blh dpt 2 minngu ker? tq

    • Ayah Iman says:

      Boleh bagi email?
      Paling awal dalam 7-10 hari. Sebab sy buat back to back order dr supplier sy di USA.

      Kalau nak order kena deposit RM200. Baki dibayar semasa delivery.

      Warranty adalah dr Medela USA. Saya yg akan uruskan pasal warranty. Encik cuma perlu hantar pada sy balik.

      Deposit pembayaran boleh dibuat ke 1621 5167 8238 (Mohd Hafeez Muttaqiin)

      Emel: ibucergas@gmail.com

  6. Yani says:

    Salam. Nak tanya..kalau medela freestyle tu rosak..you ada ready spare pump untuk pinjamkan tak sampai barang kita dibaiki kat US.

  7. mar says:

    Salam,
    saya ada bank in deposit utk belian pam..details saya send thru email..pls reply ya

  8. Siti Zalena Abdul Rahim says:

    assalamualaikum,

    sy nak bertanye, sy ibu yg berkerja dan breastfeed anak. anak sy br nak msuk 3 bln. susu sy mmg mula merudum tp sy dah amik fenugreek dlm seminggu dan dah amik 7 biji. sy pam 3x di pejabat. mnkala dirumah sy x pam sbb anak sy kuat menyusu. tp hasil yg diterima antara 7-12oz je sehari..stock tinggal sedikit..adakah sy kena tunggu lagi dlm ms seminggu dan kmdn tambahkan dos fenugreek?
    bolehkah sy mkn fenugreek skali dgn shaklee supaya bayi sy kenyang? bayi sy lelaki dah dilahirkan seberat 4.07kg.
    boleh bg tips utk puasa sbb x lama lg ramadhan akan menjelang..

  9. Rohayati says:

    Assalamualaikum..nk tnya pasal produk shaklee tu meal shake..mmg bgs ke tuk asma?

  10. maryatie says:

    salam..

    Puan, pam saya ada masalah.Tak boleh guna bateri.kena ada electricity baru boleh.nanti kalau ada spare, blh contact saya sementara pam ni dihantar repair.TQ

  11. herlina says:

    pembelian baby walker

  12. ifah says:

    asalam mama iman,

    ada jual FS motor sahaja tak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.