Category: Uncategorized

2015-03-20 19.28.06 - Copy 4

Homemade Playdoh Yang Tahan Lama Tak Perlu Diuli

Anak saya, seorang yang suka sangat Playdoh – all the time! Boleh dikatakan stok Playdoh wajib ada di rumah. Tapi, mana nak cekau weeiii original Playdoh yang bapak mahal tu!! Hahahaaha. Sebagai alternatif, memang mamanya ni buatkan playdoh guna tepung jah kat rumah. Tapi memang selalu la dok carik playdoh yang boleh tahan lama, kalau boleh nak tahan lama – SELAMA-LAMANYA. Hahahahahah. Hover kan. So bila saya carik resepi playdoh yang tahan lama, maka terjumpalah blog ini. The Imagination Tree.  Bukan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.