Category: Medela Freestyle

buy-freestyle-malaysia 1

Medela Freestyle versi Malaysia upcoming stock – 10 April 2012

Apsal tah Mama Iman tak update blog. Terpaksa terima kenyataan yg saya terpaksa update blog ni dua kali berturut-turut. Bukan ape, takut nanti pengikut blog Mama Iman tak suka banyak norr selingan berunsur promosi.. huhu.. Pertama sekali tajuk yang menyatakan Medela Freestyle versi Malaysia tu saja2 je taruh. Supaya nanti orang search Medela Freestyle Malaysia, jumpa la kot blog Mama Iman cargas ni ūüėÄ Sekadar nak buat pemberitahuan ¬†mengenai stok ¬†Medela Freestyle yang dijangka tiba dalam 10 April ni (boleh jadi...

Brand New Medela Freestyle – Very2 hot Item 5

Brand New Medela Freestyle – Very2 hot Item

¬† ¬† ¬† Salam, Semalam stok batch baru Medela Freestyle baru sahaja sampai ke Malaysia. Tak sempat pun nak simpan ready stok, semua orang dah rembat masa on the shipping lagi ke Malaysia. Tak menang tangan dibuatnya. Jadi, sesiapa yang nak Medela Freestyle ni, marilah pakat2 book cepat2 ya. Semua adalah stok manufacture by 2012 ya. Next batch, akan sampai 10 biji by the end of March. Siapa cepat dia dapat. Price: RM1500 Pos ‚Äď semenanjung RM25 Pos ‚Äď sabah sarawak...

Berazam Rajin Semula 0

Berazam Rajin Semula

Updated 11 Jan 2012: Medela Freestyle Ready stock ada 4 biji. Siapa cepat dia dapat. [Bacaan Ibu-ibu sahaja] Terharu. Serius. Setelah sekian lama (dekat 1 bulan) Cik Iman hanya memperoleh susu segar 5 oz cuma. Harini, saya dapat kembali memperoleh 9 oz buat Iman. Maka esok pagi Iman tak perlukan susu frozen. Hampir saya menangis tadi. Umur anak sudah 1 tahun 9 bulan, serius saya katakan, ada bibit2 kemalasan dan letih lelah dalam diri saya untuk menjadi pengepam tegar. Mungkin juga...

Medela Freestyle @ IbuCergas.Com 4

Medela Freestyle @ IbuCergas.Com

Salam, Tak berapa ramai ye yang tahu yang sebenarnya IbuCergas.Com juga menjadi salah seorang grey importer untuk Medela Freestyle. Kalau sekalian perasan lah kan, kat atas entry ni ada satu tab yang bertulis ‚ÄúBuy Medela Freestyle‚ÄĚ. Erm‚Ķsusah nak perasan lah kot. Sebab tak menonjol, ala-ala malu-malu kucing mahu berbisnes gitu. Huahauahuahau. Alhamdulillah, kami dah menjual lebih 10 pcs Medela Freestyle setakat ini (dan semakin meningkat hari demi hari). Saya sendiri dah menggunakan Medela ni lebih setahun lamanya, dan Alhamdulillah juga, memang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.