Category: Medela Freestyle Murah

buy-freestyle-malaysia 1

Medela Freestyle versi Malaysia upcoming stock – 10 April 2012

Apsal tah Mama Iman tak update blog. Terpaksa terima kenyataan yg saya terpaksa update blog ni dua kali berturut-turut. Bukan ape, takut nanti pengikut blog Mama Iman tak suka banyak norr selingan berunsur promosi.. huhu.. Pertama sekali tajuk yang menyatakan Medela Freestyle versi Malaysia tu saja2 je taruh. Supaya nanti orang search Medela Freestyle Malaysia, jumpa la kot blog Mama Iman cargas ni 😀 Sekadar nak buat pemberitahuan  mengenai stok  Medela Freestyle yang dijangka tiba dalam 10 April ni (boleh jadi...

Brand New Medela Freestyle – Very2 hot Item 5

Brand New Medela Freestyle – Very2 hot Item

      Salam, Semalam stok batch baru Medela Freestyle baru sahaja sampai ke Malaysia. Tak sempat pun nak simpan ready stok, semua orang dah rembat masa on the shipping lagi ke Malaysia. Tak menang tangan dibuatnya. Jadi, sesiapa yang nak Medela Freestyle ni, marilah pakat2 book cepat2 ya. Semua adalah stok manufacture by 2012 ya. Next batch, akan sampai 10 biji by the end of March. Siapa cepat dia dapat. Price: RM1500 Pos – semenanjung RM25 Pos – sabah sarawak...

Medela Freestyle @ IbuCergas.Com 4

Medela Freestyle @ IbuCergas.Com

Salam, Tak berapa ramai ye yang tahu yang sebenarnya IbuCergas.Com juga menjadi salah seorang grey importer untuk Medela Freestyle. Kalau sekalian perasan lah kan, kat atas entry ni ada satu tab yang bertulis “Buy Medela Freestyle”. Erm…susah nak perasan lah kot. Sebab tak menonjol, ala-ala malu-malu kucing mahu berbisnes gitu. Huahauahuahau. Alhamdulillah, kami dah menjual lebih 10 pcs Medela Freestyle setakat ini (dan semakin meningkat hari demi hari). Saya sendiri dah menggunakan Medela ni lebih setahun lamanya, dan Alhamdulillah juga, memang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.