Brand New Medela Freestyle – Very2 hot Item

{focus_keyword} Brand New Medela Freestyle - Very2 hot Item  P1080063

 

{focus_keyword} Brand New Medela Freestyle - Very2 hot Item  P1080066

 

{focus_keyword} Brand New Medela Freestyle - Very2 hot Item  P1080070

{focus_keyword} Brand New Medela Freestyle - Very2 hot Item  P1080072

{focus_keyword} Brand New Medela Freestyle - Very2 hot Item  P1080073

 

Salam,

Semalam stok batch baru Medela Freestyle baru sahaja sampai ke Malaysia. Tak sempat pun nak simpan ready stok, semua orang dah rembat masa on the shipping lagi ke Malaysia. Tak menang tangan dibuatnya. Jadi, sesiapa yang nak Medela Freestyle ni, marilah pakat2 book cepat2 ya. Semua adalah stok manufacture by 2012 ya. Next batch, akan sampai 10 biji by the end of March. Siapa cepat dia dapat.

Price: RM1500
Pos – semenanjung RM25
Pos – sabah sarawak RM35
COD sekitar Shah Alam, Cyberjaya dan Putrajaya adalah percuma.

Kami juga boleh buat door step delivery ikut tempat (extra charge apply for petrol and toll)

Sebarang pembayaran boleh dibuat melalui akaun

Maybank
162151678238
Mohd Hafeez Muttaqiin

Sebarang pertanyaan boleh hubungi

Hafeez@Ayah Iman – 013-3355597
Farha@Mama Iman – 013-3355598

Email – ibucergas@gmail.com

Dari segi jaminan, kami beri setahun warranty. Sama seperti medela di Malaysia cuma sebarang urusan mengenai warranty hendaklah terus melalui kami dan kami yg akan uruskan sepenuhnya. Temporary replacement pump pun kami ada sediakan jika pump mengalami masalah dan perlu di hantar untuk di baiki. Jadi, free gift kami adalah ketenangan buat anda mengenai warranty. Heheh.

Kami ada beri khidmat percuma mengajar cara penggunaan samada di rumah kami atau di rumah puan. Jika di rumah puan, kos petrol dan toll kami akan kenakan (paling minimum) kecuali bagi penghantaran di sekitar Shah Alam (main area).

Resit rasmi akan diberikan atas nama Ibu Cergas Marketing.

Regards

Farha @ Mama Iman
013-3355598

Hafeez @ Ayah Iman
013-3355597

Ibu Cergas Marketing
IbuCergas.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... {focus_keyword} Brand New Medela Freestyle - Very2 hot Item  pixel

You may also like...

5 Responses

  1. fara says:

    kalau lps setahun pam br pam rosak/ada masalah, boleh servis kat korg?

  2. Nur suriati says:

    Salam.skrg medela fs Ada ready stock tak?

  3. Noriz says:

    Salam

    Masih ade stock lg ke medela fs?

  4. yantie says:

    Assalam… ade lg ker stok brestpump ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.