Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??!

Salah-salah, sebetulnya Shaklee juga merupakan tempat kami berukhwah:D bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! icon biggrin.

Alhamdulillah semalam telah diadakan Jamuan AidilFitri – Ketuk-ketuk Aidilfitri bersama warga Shaklee iReach Sdn Bhd. Ops:mrgreen: bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! icon mrgreen. Ia adalah kelolaan Master Lyna Noh dan Master Zainul untuk anak cucu cicit piut semua beramah mesra sempena Raya AidilFitri 2014 kali ini. Alhamdulillah dengan makanan yang sangat enak, bertempat die Hotel Bluewave Shah Alam, bermula jam 2 petang sehingga 6 petang, bukan sahaja kami ada makan-makan, malah tentu sekali ade program pengisian tak lain tak bukan mestilah berbicara pasal Bisnes Shaklee.

Meskipon Bisnes Shaklee ni banyak cabarannya (huuuiiii… memang banyak cabarannya:roll: bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! icon rolleyes), tapi ia masih boleh sangat dikira sebagai bisnes yang paling rendah kos dan paling rendah risiko. Biasanya orang biasa takkan percaya, melainkan pada mereka yang pernah involve dengan banyak bisnes fizikal yang lain, memang tentu-tentu sekali takkan nafikan mudahnya bisnes Shaklee ini. Kalau tak percaya, cuba tanya peniaga baju, peniaga kasut, peniaga kek, peniaga coklat, peniaga barang elektrik dan elektronik, peniaga gadjet, dan sebagainya, tanya sahaja la soalan paling simple…

  • Berapakah kos modal?
  • Berapakah kos advertising?
  • Overhead cost macam sewa kedai, tapak dan upah staff?
  • Service after sales?
  • Quality check?
  • Return on Investment?

>

Ngeeee… :mrgreen: bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! icon mrgreen silalah bersedia untuk menterbeliakkan mata. Hehe. Simple kata, bukan mudah sebenarnya nak senang.

Oklah berbalik kepada bisnes Shaklee kami ni, ada juga yang bertanya, perlu ke jumpe-jumpe semua ni. Kata namanya online bisnes. Tak payah la nak jumpa bagai. Coaching jek laa kat rumah kan. Jimat masa, minyak, anak-anak boleh ada kat rumah sama dan tak best la jumpa-jumpa ni.

Opkos!! Sememangnya bisnes Shaklee boleh sangat 200% buat semua kat rumah, tanpa anda berganjak sedikitpon dari pintu pagar rumah anda. Mana taknya, anda cumer perlu promote online, pastu terima wang dari customer, key in all order pon online, kemudian suruh jek customer tunggu depan rumah amik parcel. Anda tinggal follow up aje. Boleh, memang sangat boleh.

Mujur bisnes Shaklee tak mahal sangat pon. Vitamin C Shaklee RM92.50 ade 180 biji, hah makanlah 6 bulan lamanya:mrgreen: bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! icon mrgreen.

Berbalik kepada Ketuk-ketuk Aidilfitri  ni, sejumlah lebih 200 ahli iReach berkesempatan untuk hadir bersama-sama mengeratkan silaturrahim sesama kami. Sungguh kami lebih rapat dan memang dah macam family sangat-sangat. Ini cuma sebahagian sahaja. Maklumlah ahli di seluruh Malaysia jauh-jauh pon ramai tak dapat menghadirkan diri.

<

bisnes shaklee saya bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! 20140811 134533 49533979

 

20140811-134533-49533761.jpg bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! 20140811 134533 49533761Udah macam kenduri kawen haa nengoknya.



20140811-134531-49531664.jpg bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! 20140811 134531 49531664

 

Rasanya ramai dah sedia maklum bahawa bisnes Shaklee ini juga bisnes family di amana anak-anak dibenarkan membuat apa sahaja sewaktu VVIP sedang berucap di pentas. Kadang kala memang tenggelam suara speaker sbb jeritan anak-anak bahagia ini. Ini sebabnya kami suka akan bisnes ini. Tidak akan ada bisnes yang mana anak-anak anda automatik menjadi VVIP majlis. Hahahaha:P bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! icon razz. jadi, feel free untuk angkut semua anak-anak anda ya jika bersama kami!

<

Video bawah ini pula memaparkan Tips bagaimana mahu kekal dalam Shaklee dan gain wealth dengan Shaklee. Ia bukan rahsia dah. Tapi dengan mengamalkan rahsia ini, insyaAllah ramailah yang akan berjaya dalam Shaklee ini. InsyaAllah. Jom tengok gelagat mereka, Geng ASB – Aku Sayang Bini8) bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! icon cool.


Tak paham? Memang la tak paham sebab hanya geng iReach dan Team Ibu Cergas sahaja yang akan paham video ini. Hehehehe. Bila dah paham, insyaAllah semua sel otakakan berhubung dan bisnes shaklee anda akan sangat menyeronokkan dan mengujakan. 
 

 

20140811-134532-49532512.jpg bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! 20140811 134532 49532512

Ini anak Shaklee saya. Zaleha namanya. Merupakan anak bisnes Shaklee saya yang sangat cergas. Boleh mewarisi title IbuCergas saya. Heheh. Beliau berjaya merebut sekotak Collagen Shaklee bernilai RM298 dari acara yang diadakan dalam event Ketuk-Ketuk AidilFitri ini. Happy bukan kepalang:lol: bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! icon lol.

 

 

20140811-140631-50791717.jpg bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! 20140811 140631 50791717Zaleha memberikan sharing tentang penglibatannya dalam bisnes Shaklee.

>

 bisnes shaklee saya bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! 20140811 135409 50049196

Ini adalah anak-anak Shaklee saya yang sempat hadir bersama. Dari kiri adalah Wanie, Fisya, Zaleha, Saya, Suami saya, Shida Anuar, Nur Hanim dan juga Adibah Safiah. Luv u all laah. Semoga ukhwah kite berkekalan. Amin.

 

bisnes shaklee saya bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! 20140811 140629 50789869

Tidak lupa juga, gambar raya bersama Presidential Master Zainul Anuar dan Presidential Master Lyna Noh. Terima kasih daun keladi. Tahun depan kami nak join lagi. Ngeheheh.

 

Ok so what’s next?

Bakal menyusul ialah Jom Hebat Utara 2014 dan Family Day Adventure iReach pada 30 – 31 Ogos 2014~!!! Stay tuned!

 

Mencari pengedar Shaklee kawasan anda?

  1. Pengedar Shaklee Johor Bharu/ Skudai = Zaleha 
  2. Pengedar Shaklee Kajang = Fatihah
  3. Pengedar Shaklee Pontian Johor = Eita
  4. Pengedar Shaklee Puchong/ Shah Alam = Fisya
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bisnes shaklee Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes; Ia juga tempat piknik. Eiihh??! pixel

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.